/

 

 

ONDERHOUD

Schildersbedrijf Grevengoed staat garant voor goed en degelijk onderhoud. Daarbij hoort, naast goed schilderwerk, ook het schoonmaken van de onderdelen die niet geschilderd kunnen worden en het repareren van houten delen die aangetast zijn. Wij zorgen ook voor het compleet vervangen van delen die zo ernstig zijn aangetast dat reparatie niet meer mogelijk is. De conditie van de ondergrond moet eerst in orde zijn voordat er geschilderd kan worden. Kortom, wij kijken verder dan schilderwerk alleen.

SCHILDERWERK

Mooi en ambachtelijk schilderwerk zonder fratsen, dat is wat wij bieden. Of u nu eigenaar bent van een woonhuis, kantoor of bedrijfspand, of dat u de verantwoordelijkheid draagt voor een verenigingsgebouw, u kiest toch ook voor goed en gedegen schilderwerk? Kwaliteit, heldere communicatie en een eerlijke prijs zijn voor u en voor ons belangrijk. Dit mag u dan ook van ons verwachten. We werken met bekende en kwalitatieve materialen en merken, waarbij u uw voorkeur mag doorgeven.

BEGLAZING

Nieuwbouw, verbouw of onderhoud, ook uw beglazing verdient de nodige aandacht. Wij voorzien uw nieuwe woning of bedrijfspand op een vakkundige manier van beglazing. Hierbij houden we rekening met verschillende zaken zoals geluid, licht, veiligheid en dergelijke. Natuurlijk letten we erop dat het geheel er ook mooi uitziet. In het geval van onderhoud bekijken wij altijd kritisch de staat van de beglazing. Goede beglazing is belangrijk voor uw pand, het zorgt namelijk voor comfort en een hoger rendement.


WANDAFWERKING

Ook voor een nette afwerking van de wanden in uw pand zit u bij ons goed. Wordt het behang, glasweefsel of toch muurverf? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wat uw wens ook is, wij zorgen voor een mooi resultaat, want wandafwerking is de finishing touch van uw woning of bedrijfspand. Het werk wordt uitgevoerd met aandacht en oog voor detail. Daarbij gebruiken we de beste materialen en kunt u kiezen uit alle bekende merken, zoals Voca, Rash en Eijffinger. Heeft u een andere voorkeur? Bijna alles kan!